Stories

KJO ËSHTË PAJISJA BIG GREEN EGG

A po të kujtohet ajo nata e magjishme? Folëm, qeshëm, pimë dhe ngremë dolli tërë natën. Ishte një nga ato netët që nuk e harron kurrë.

Pajisja Big Green Egg është Kamadoja për BBQ më e njohura e bërë nga qeramika më e mirë. Ne jemi duke krijuar kujtime të bukura që nga viti 1974 dhe do të vazhdojmë ta bëjmë këtë. Pajisja Big Green Egg është origjinali. E përhershme.

ZBULONI TË PËRHERSHMEN

Using Big Green Egg near an open fire

TYMOSNI, PIQNI, GATUANI ME AVULL, PIQNI BRUMËRA, TIGANISNI!

Mundësitë e pajisjes EGG janë të pafundme. Ashtu si shërbimi ynë. Kjo është arsyeja pse pajisja juaj EGG ka një garanci të përjetshme. Një garanci për kënaqësi.

Ju zgjidhni cilësinë e jetës, shijen e mrekullueshme. Për ju, ekziston vetëm një kamado: Big Green Egg. Origjinali, që nga viti 1974.

SHIHNI MODELET

SONTE, JU JENI KUZHINIERI

HULUMTONI PAJISJEN EGG

Technology

EGGspander

5 pjesësh zgjerues të grilave të EGG

Hapini dyert kreativitetit tuaj kulinar me setin 5 pjesësh zgjerues të grilave të EGG. Ky sistem i mençur lehtëson një shumëllojshmëri të gjerë të konfigurimeve të gatimit që do t’ju lejojnë të jepni më të mirën nga vetja dhe skara juaj EGG. Ky set i menduar mirë përbëhet nga një raft dy pjesësh me shumë nivele, një shportë teli të konvEGGtorit dy gjysma grile nga çeliku i pandryshkshëm – duke e bërë Setin e Zgjerimit të EGG një pako bazë të përsosur për të gjithë entuziastët e skarës EGG.

Më shumë informacion

NJIHUNI ME PAJISJET TJERA

BLOGU & EVENTET

BULETINI

Nëse dëshironi të merrni recetat më të shijshme përmes email, regjistrohuni në buletinin tonë ‘Inspiration Today’ dhe shtoni më shumë shije gatimeve tuaja. Kjo është gjithçka që ju duhet të bëni për të marrë lajmet e fundit në lidhje me ngjarjet, recetat veçanërisht për pajisjen tuaj EGG, këshillat praktike dhe shumë më tepër!

REGJISTROHUNI

Vizitoni Fan Shop tonë!

Admiruesi i vërtetë i pajisjes EGG gjithmonë do të dallohet nga të tjerët për shkak të pasionit të tij për ushqim dhe sepse preferon të kalojë kohën e tij para pajisjes së tij të Big Green Egg. Por prapë se prapë, ajo çfarë e bën të dallohet nga të tjerët mund të jenë bluza e tij dhe çorapet e tij. Ju mund t'i gjeni këto dhe këshilla të tjera origjinale për dhurata në Fan Shop.

Shikoni Fan Shop