Wordt het een tomahawk steak, gegrilde lamsrack of hertenbiefstuk?

Përgatitja e menysë së Krishtlindjeve duhet të bëhet disa javë më herët. Pavarësisht nëse vendosni për 3, 5 ose 10 pjata, pjesa kryesore duhet të përzgjidhet me kujdes dhe të shijohet paraprakisht. Një pjesë e bukur e mishit, e gatuar deri në përsosmëri në “Big Green Egg”, do t’i bëjë të gjithë të ndjehen mirë! Kjo është arsyeja pse ne ndajmë me ju 3 receta në këtë edicion special, të cilat do të nxjerrin në pah menynë tuaj të Krishtlindjeve të vitit 2017: brinjë të marinuar qengji, biftek “tomahawk” dhe biftek dreri, diçka vërtetë tipike.