Keni montuar Big Green Egg tuaj dhe mezi prisni të filloni të përgatisni me të? Me kënaqësi do t’iu shpjegojmë se si të nxirrni më të mirën nga EGG juaj. Videot tona të dobishme të udhëzimeve dhe këshillat praktike të përdorimit dhe sigurisë shpjegojnë se si të ndizni dhe të shuani EGG tuaj, si të kontrolloni temperaturën dhe si t’i aplikoni 4 teknikat e popullarizuara të gatimit (pjekja në skarë, gatimi indirekt, tymosja dhe pjekja). Ju do të bëheni një ekspert i vërtetë i Big Green Egg sa hap e mbyll sytë!

Big Green Egg ka bërë gjithçka që është e mundur për të garantuar sigurinë e pajisjes gjatë përdorimit të saj. Megjithatë, përdoruesit janë vetë përgjegjës për sigurinë e tyre dhe të mjedisit të tyre. Përdoruesit gjithmonë duhet të veprojnë me maturi dhe të trajtojnë me kujdes EGG dhe aksesorët.