Big Green Egg in de sneeuw

Në edicionin e 10-të të revistës Enjoy! ne do t’ju shpiejmë në një udhëtim kulinar në Tirolin Jugor dhe Provincën Holandeze të Zeelandës …

Enjoy! Magazine

Në edicionin e 10-të të revistës Enjoy!  ne do t’ju shpiejmë në një udhëtim kulinar në Tirolin e Jugut dhe Provincën Holandeze të Zeelandës. Kuzhinierët Franz Mulser dhe Edwin Vinke (**) do t’ju tregojnë të gjitha në lidhje me shijet dhe produktet lokale dhe si i përgatisin ato në pajisjen “Big Green Egg”.

Lexoni revistën Enjoy! (në gjuhën angleze)