Nga 7 modelet tona të Big Green Egg, patjetër do të ketë një që ju përshtatet më së miri. Gjithashtu, gama jonë e gjerë e aksesorëve garanton që ju do të jeni në gjendje të vazhdoni të zgjeroni mundësitë e çdo modeli EGG pa kufizime. Njihuni me produktet tona dhe gjeni një tregtar që ndodhet në zonën tuaj (për të blerë një model menjëherë…).