Përzgjedhni modelin që ju përshtatet më së miri

KRAHASONI MODELET E NDRYSHME

A do të ju përshtatej më mirë Big Green Egg  e madhe (Big Green Egg Large) apo Big Green Egg  e mesme (Big Green Egg Medium)? Ne e kemi bërë të lehtë për ju që të shqyrtoni EGG-të e ndryshme dhe t’i krahasoni ato në aspektin e diametrit, hapësirës së gatimit, peshës dhe lartësisë.

Diametri i grilës Sipërfaqja për gatim Pesha Gjatësia

Big Green Egg

Big Green Egg MINI

25 cm 507 cm² 17 kg 43 cm

Big Green Egg

Big Green Egg MINIMAX™

33 cm 855 cm² 35 kg 50 cm

Big Green Egg

Big Green Egg SMALL

33 cm 855 cm² 36 kg 61 cm

Big Green Egg

Big Green Egg MEDIUM

40 cm 1140 cm² 51 kg 72 cm

Big Green Egg

Big Green Egg LARGE

46 cm 1688 cm² 73 kg 84 cm

Big Green Egg

Big Green Egg XLARGE

61 cm 2919 cm² 99 kg 78 cm

Big Green Egg

Big Green Egg 2XL

73 cm 4185 cm² 170 kg 90 cm

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes