A keni nevojë për ndihmë për ta montuar Big Green Egg tuaj? Apo ndoshta dëshironi ta montoni një aksesor të ri? Ju mund t’i shkarkoni të gjitha manualet për modelet dhe aksesorët tonë në këtë faqe.

MANUALET PËR MODELET E EGG-së 'pre-assembly system'

Para se të filloni me Big Green Egg-un tuaj të ri MiniMax, është e rëndësishme që të montoni në mënyrë të saktë dhe të sigurt pjesët e saj të ndryshme. Do të mbaroni shumë shpejtë falë sistemit tonë të montimit paraprak. Shikoni manualet.

MANUALET PËR MODELET E EGG-së

A nuk ka Big Green Egg-u juaj ende sistemi tonë të montimit paraprak? Shikoni videon e montimit më poshtë me të gjitha hapat për të montuar plotësisht EGG-un tuaj.

MANUALET PËR AKSESORË

Ju mund t’i shkarkoni manualet për aksesorë të ndryshëm të Big Green Egg këtu. Këto manuale janë të dobishme nëse doni të mësoni se si të vendosni, për shembull, një termometër me sondë. Për një përmbledhje të të gjithë aksesorëve, vizitoni faqen e aksesorëve.

Inspiration Today

Nëse dëshironi të merrni dozën tuaj të inspirimit nëpërmjet e-mail, atëherë regjistrohuni për fletushkën tonë mujore Inspiration Today dhe shtoni pak më shumë shije inbox-it tuaj. Kjo është e gjitha që ju duhet të bëni për të marrë recetat më të shijshme, meny inspiruese sezonale, këshilla praktike dhe shumë, shumë më tepër!

REGJISTRIMI