Quality time at home

DIT IS BIG GREEN EGG

Herinner jij je die magische avond nog? We bleven maar praten, lachen, eten en proosten. Zo’n avond die je nooit meer vergeet.

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van de allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen.

Ontdek de Evergreen

Quality time at home

SMOKE, ROAST, STEAM, BAKE, GRILL!

De mogelijkheden van de EGG zijn grenzeloos. Net als onze service. Daarom krijg je ook levenslange garantie op je EGG. Een garantie op genieten.

Je gaat voor kwaliteit van leven. Voor de ultieme smaak. Voor jou is er maar één kamado: Big Green Egg. Het origineel sinds ’74.

BEKIJK DE MODELLEN

Ben jij de chef vanavond?

ONTDEK DE EGG

Catalogus

Big Green Egg Product Magazine

De Big Green Egg is de heilige graal voor elke foodlover. En hoe vaker je hem gebruikt, des te blijer je wordt van alle mogelijkheden, de resultaten en de reacties. Wil je de lat nog hoger leggen, nog meer kookoppervlak creëren of het jezelf makkelijker maken? Haal dan je hart op aan onze enorm uitgebreide collectie met accessoires.

Ontdek nu

ONTMOET DE FAMILIE

BLOG & EVENTS

Ontdek de smaakmakers van Japan

Op ontdekkingsreis in de Japanse keuken

De Japanse keuken staat voor kwaliteit en smaak. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten waarbij de pure smaak hiervan intact blijft. Kuniyoshi Ohtawara, chef-kok van Hokkai Kitchen in IJmuiden, laat je kennismaken met de bijzondere smaakmakers van dit land. Want als je weet waarvoor je deze ingrediënten allemaal kunt gebruiken kun jij er volop mee gaan experimenteren. Zo krijgen je gerechten een bijzonder smaakaccent dankzij je Big Green Egg en het gebruik van deze smaakmakers.

Lees verder

Big Green Egg Product Magazine

Of je nu op zoek bent naar de essentials of je grenzen wilt verleggen met de nieuwste accessoires. In de Big Green Egg productgids vind je alles wat je van Big Green Egg in huis kunt halen. Download de gids of haal hem op bij een Big Green Egg verkooppunt bij jou in de buurt.

Ontdek nu

Visit our Fan shop!

De echte EGG fan herken je uit duizenden. Aan zijn passie voor food en omdat hij het liefst achter zijn Big Green Egg staat. Al zeggen zijn hoodie en sokken ook genoeg. Deze en andere originele cadeautips vind je in onze Fanshop.

Bekijk de Fanshop

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden