Gegaard runderstaartstuk

Vegla për largimin e hirit në fakt ka dy funksione: me këtë ju mundeni që në mënyrë shumë të lehtë të largoni hirin nga “Big Green Egg” juaj, por mund poashtu ta përdorni atë për të shpërndarë qymyrin në mënyrë të njëtrajtshme edhe para se të ndizni pajisjen tuaj “EGG”. Shoqëruesi më i mirë i kësaj vegle praktike është  lopata për largimin e hirit.

Për të kontrolluar në mënyrë optimale temperaturën gjatë përgatitjes në EGG, në pajisje duhet të ketë sa më pak hi që të jetë e mundur. Fatmirësisht, veglës për largimin e hirit i pëlqen t’i vë gjërat në rregull dhe t’i bëjë të pastra. Ju mund të përdorni mashën metalike për të shtyrë që të gjithë hirin anash para se të përdorni pajisjen “EGG”, nga e cila do të përfitojnë ushqimet tuaja. Vegla për largimin e hirit është e disponueshme në 3 madhësi, dhe pas përdorimit ju thjesht mund ta varni atë pranë veglave tuaja të tjera.

Modelet Kodi i artikullit
2XL, XLarge 119490
Large, Medium 119506
MiniMax, Small, Mini 301024

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes