Charcoal Starters

Ju do të keni një fillim llamburitës me ndezësit/starterët e qymyr drurit gjatë gatimit në EGG. Ju mund ta ndizni në mënyrë të sigurt qymyr drurin në Big Green Egg tuaj me ta dhe nuk përmbajnë lëngje ndezëse ose aditivë kimikal. Këta ndezës të zjarrit janë bërë nga fibra të ngjeshura të drurit për të shmangur çdo shije penetruese ose erë të vajgurit.

Natyrisht ju doni të filloni të gatuani në EGG sa më shpejt të jetë e mundur, prandaj nuk është qudi pse ndezësit e qymyr drurit janë aq të popullarizuar në mesin e admiruesve të EGG. Këta ndezës të zjarrit kryejnë punën e tyre me shpejtësi të dritës dhe janë të pastër, të sigurt, pa aromë dhe të lehtë për t’u përdorur. 1 pako përmban 24 copa ndezës/starterë të zjarrit.

Kodi i artikullit 120922

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes