Wood Chunks

Testuar në mënyrë të gjithanshme nga shefat e kuzhinës Big Green Egg. Kjo seri premium e thelave të drurit 100% natyrale është e përkryer për tymosje dhe do të vazhdojë të lëshoj një aromë të lezetshme dhe aromë të pasur për një kohë të gjatë. Përzgjidhni drurin e mollës, hikorrit ose meskite dhe shtoni një dimension të ri dhe të shijshëm çdo ushqimi që përgatitni në Big Green Egg.

Fusni në ujë thelat e drurit për 30 minuta për një përvojë të pakrahasueshme të shijes. Hikorri do ti japë mishit të brinjëve dhe të shpezëve një shije të fortë, mëlmesash dhe të tymosur. Aroma e butë e drurit të mollës do t’i sigurojë mishit të shpezëve një aromë pak të ëmbël, me shije të frutave dhe një lëkurë të bukur ngjyrë kafe të errët. Dhe druri i mesquite do tu japë biftekut dhe bërxollave të derrit një aromë me erëza dhe pikante.

  • Druri i mollës
  • Druri i arrës
  • Druri i mesquite

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes