Wood Chips

Çdo kuzhinier i Big Green Egg ka stilin e tij vetanak. Jepini të gjitha ushqimeve tuaja një aromë karakteristike me shije të tymosur duke përdorur ashkëlat origjinale nga druri. Përziejini ashkëlat e drurit (të zhytura në ujë) në qymyrin tuaj ose hedhni një grusht mbi të, ose bëni të dyja; kjo është e gjitha çështje e shijes. E njëjta vlen edhe për llojin e ashkëlave të drurit që mund të zgjidhni: hikërror, arrë amerikane, druri i mollës apo i qershisë.

Ashkëlat e drurit përshtaten me çdo lloj gatimi. Druri i arrës është i përshtatshëm për përgaditjen e mishit të kuq, gjeldetit dhe pulës. Duri i arrës amerikane i jep peshkut dhe shpezëve një aromë të pasur dhe të butë. Druri i mollës do të shtojë ëmbëlsi natyrale për peshqit, krustacet dhe mishin e shpezëve. Dhe me shijen e saj të butë të frutave, qershia është mikja e të gjithëve. Një thes me ashkëla druri përmban 2.9 kg.

  • Druri i arrës
  • Druri i arrës amerikane
  • Druri i mollës
  • Druri i qershisë

Kodi i artikullit
Hickory 113986
Pecan 113993
Apple 113962
Cherry 113979

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes