Big Green Egg charcoal

Misioni është përmbushur: kërkimi ynë për të gjetur qymyrin perfekt për skarën Big Green Egg. Copëzat e qymyr drurit 100% natyral janë bërë nga lisi dhe nga druri i arrës amerikane/hikore dhe ju mund të shijoni këtë në ushqimet që ju përgatitni. Copat e qymyrit shpejt do të arrijnë një temperaturë të lartë dhe do të ruajnë atë temperaturë për një kohë të gjatë.

Pasi që emri ynë i mesëm është “Green” (gjelbërt), nënkuptohet vetvetiu se qymyr druri ynë duhet të jetë eko-miqësor, pa asnjë kimikate ose aditivë të tjerë jo natyral. Dhe ja kemi dal! Temperatura e djegies së copëzave të qymyrit 100%  natyral është e lartë dhe qymyr druri është jashtëzakonisht efikas në përdorim, që do të thotë se do të ketë më pak hi. Një mbushje është e mjaftueshme për skarën EGG për 4-6 orë. Copëzat e qymyr drurit tonë 100% natyral janë në dispozicion në thasë prej 4,5 ose 9 kg.

Kodi i artikullit
9 kg 666298
4,5 kg 666397

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes