Ash Removal Pan

Qymyr druri shakton krijimin e hirit. Duke larguar hirin me veglën për largimin e hirit dhe duke mbledhur atë në lopatën për largimin e hirit, ajri do të rrjedhë lirshëm përsëri nëpër ” Big Green Egg”. Juve ju nevojitet ky oksigjen dhe rrjedhë e ajrit për të ngrohur në mënyrë të shpejtë pajisjen tuaj “EGG” deri në temperaturën e duhur, si dhe për të ruajtur atë temperaturë. Lopata  për largimin e hirit përshtatet në mënyrë të përsosur brenda derëzës së ajrosjes (rrymimit të ajrit)  për të shamangur çdo derdhje.

Nëse përdorni copëzat e qymyr drurit premium organik të Big Green Egg ju do të vini re se sa pak hi mbetet. Megjithatë, nuk është e nevojshme që t’i bëni duart e juaja të papastërta për një sasi të tillë kaq të vogël. Kombinimi i lopatës për largimin e hirit dhe veglës për largimin e hirit është i përsosur për largimin e hirit.

Modelet Kodi i artikullit
2XL, XLarge, Large, Medium 106049

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes