Grila nga giza në formë të gjysmë hënës është (fjalë për fjalë) gjysmë motra e grilës nga giza. Për shkak se grila nga giza në formë jgysëm hëne mbulon vetëm gjysmën e grilës, ajo lë mjaft hapësirë anash për përgatitjen e përbërësve të tjerë.

Ky aksesor është në dispozicion vetëm për Big Green Egg XLarge. Nëse do të preferonit të keni një grilë të plotë nga giza për EGG-un tuaj XLarge, mund t’i përdorni 2  grila nga giza në formë gjysmë hëne që së bashku e formojnë një të plotë.

Modelet Kodi i artikullit
XLarge 121233
Large 120786

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes