Long Handle Grid Scrubber

Furça për pastrimin e grilës do t’ju ndihmojë të pastroni grilat, konvEGGtor-in dhe gurin për pjekje të pajisjes suaj “Big Green Egg” sa hap e mbyll sytë – madje edhe kur është ende e nxehtë, pasiqë doreza tejet e gjatë do të mbajë nxehtësinë në distancë. Edhe pse furça për pastrimin e grilës nuk do të bëjë pastrimin më zbavitës, ajo do t’ju ndihmojë ta bëni atë shumë më shpejt.

Tek shumica e furçave prej çeliku, fijet kanë prirjen të bien me kalimin e kohës. Kjo nuk do të ndodhë me furçën për pastrimin e grilës me tufën e saj prej çeliku të pandryshkshëm. Dhe, në qoftë se shtupa duhet të ndërrohet pas gjithë atyre raundeve të pastrimit, thjesht ndërrojeni atë me shtupën shtesë dhe furça për pastrimin e grilës suaj do të jetë njëjtë sikur të ishte e re!

Kodi i artikullit
119469
Kokë zëvendësuese – 2x 119483

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes