Ulni ngritësin e grilës, rrotullojeni për një çerek hark, shtrengojeni dhe ngriteni grilën. Ngritja e grilës së nxehtë dhe të rëndë prej gize të “Big Green Egg”, për të vendosur apo për ta larguar konvEGGtor-in është një punë e vështirë. Sidoqoftë, ngritësi/masha për largimin e grilës prej gize do ta kryej këtë punë për ju me shpejtësi. Pllaka poshtë dorezës së ngritësit/mashës për largimin e grilës prej gize mbron duart e juaja kundrejt çdo ajri të nxehtë që mund të ngritet lart.

Ngritësi/masha për largimin e grilës prej gize është një vegël e mençur, e cila e bën të lehtë largimin e grilave të rënda pa i ndotur duart e juaja. Dhe ndërrimi i grilës është aq i lehtë me Mashën për largimin e grilës. Ngritësi/masha për largimin e grilës prej gize nuk është e përshtatshme për grilën prej gize të “Big Green Egg Mini”. Dhe, në qoftë se juve ju duhet të largoni vetëm grilën nga çeliku i pandryshkshëm, atëherë mund të përdorni kapësen për grilë.

Kodi i artikullit 117205

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes