Cast Iron Grid

Modeli/Vijat e grilës në ushqim janë një shenjë dalluese e kryekuzhinierëve. Dekoroni fetat e salmonit, biftekun dhe perimet me të njëjtin model duke përdorur grilën nga giza. Kjo grilë nga giza siguron një mish të plombuar në mënyrë të përsosur që i ruan brenda lëngjet e tij. A e keni nënshkruar ushqimin tuaj? Atëherë bëjeni këtë pa humbur kohë.

A nuk janë të mrekullueshme ato zhurma cëcëritëse dhe kërcëllitëse? Vendosni hamburgerët tuaj, brinjët, bërxollat e derrit dhe peshkun tuna në grilën nga giza. Patëllxhanët, kungulleshat, shpargët dhe specat gjithashtu do të shfaqin modelin karakteristik të grilës. Grila nga giza do të nxehet shpejt dhe mund të përballojë temperatura shumë të larta.

Modelet Kodi i artikullit
Large 122957
Medium 126405
MiniMax, Small 122971

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes