Stain Steel Grid

Secilën herë që përdorni pajisjen tuaj “Big Green Egg”, ju mund të llogaritni në grilën nga çeliku i pandryshkshëm. Pjekja në skarë, pjekja, rosto…ajo mund të përballojë të gjitha. Dhe megjithëse  është prodhuar nga çeliku i pandryshkshëm i cilësinë më të mirë, ajo mund të fillojë të duket pak  pikëllueshëm pas shumë vitesh përdorimi intensiv. Nëse ndodh kjo, zëvendësoni grilën tuaj të vjetër me të rejën dhe do të jeni në gjendje për ta përdorur për shumë vite të tjera!

Modelet Kodi i artikullit
2XL 119681
XLarge 110145
Large 110138
Medium 110121
MiniMax, Small 110114
Mini 110107

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes