Cast Iron Sauce Pot with Basting Brush

Ju mund të ngrohni salcat dhe marinadat ose të shkrini gjalpin shpejt dhe lehtë në tenxheren për salcë nga giza, në grilën e Big Green Egg tuaj. Furça për lyerje nga silikoni përshtatet në mënyrë të përkryer në dorezë për të parandaluar që në tavolinën tuaj të krijohet rrëmujë. A  mendoni ta përdorni tenxheren për salcë nga giza në skarën EGG? Mos harroni ta largoni furçën.

Gjalpi i shkrirë mbi një koçan misri, marinadë me mjaltë për mish pule, apo salcë me musht dhe mollë për të shoqëruar mishin e derrit: tenxherja për salcë nga giza me furçën për lyerje është e krijuar pikërisht për këto gjëra. Pasi që ruan mjaft mirë nxehtësinë, tenxherja për salcë do të mbetet e ngrohtë për një kohë të gjatë në tryezë. Furça për lyerje është bërë nga silikoni për të siguruar një jetëgjatësi më të madhe.

Kodi i artikullit 117663

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes