Deep Dish Baking Stone

Tava e thellë nga guri për pjekje ju garanton shpërndarje të përsosur të nxehtësisë që rezulton në  “quiches”, tartë, lazanja dhe madje edhe pica. Guri nga qeramika me skaje të ngritura siguron që të gjitha ushqimet e gatuara të piqen në mënyrë të barabartë dhe të marrin atë ngjyrën e kaftë të artë për t’u patur zili. E butë brenda, kërcitëse në pjesën e jashtme.

Për shkak se tava e thellë nga guri për pjekje ruan nxehtësinë, ushqimet tuaja do të mbeten të ngrohta për kohë më të gjatë. Nuk do të kalojë shumë kohë dhe të gjithë në Evropë do të pjekin në EGG duke përdorur tavën e thellë nga guri për pjekje!

Modelet Kodi i artikullit
2XL, XLarge, Large 112750

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes