ConvEGGtor

KonvEGGtori funksionon si një barrierë natyrale midis ushqimeve tuaja dhe zjarrit të hapur të Big Green Egg. Dizajni i veçantë i konvEGGtorit siguron një rrjedhje të mirë të ajrit dhe një përçueshmëri të shkëlqyeshme të nxehtësisë. Ngrohja indirekte që kalon përmes mburojës qeramike nga nxehtësia transformon EGG tuaj në një furrë të mirëfilltë për ambient të hapur. Kjo është ideale për gatim në temperaturë të ulët dhe të ngadaltë ku përbërësit gatuhen butësisht në një temperaturë të ulët.

KonvEGGtori është një nga aksesorët më të popullarizuar të Big Green Egg dhe do të rrisë ndjeshëm potencialin e EGG tuaj. Si thoni për pica sonte? Por vetëm nëse janë absolutisht të shijshme. Në këtë rast shtoni gurin e sheshtë për pjekje dhe shërbejeni një kryevepër italiane.

Modelet Kodi i artikullit
XLarge 401052
Large 401021
Medium 401038
MiniMax 116604
Small 401045
Mini 114341

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes