Cast Iron Dutch Oven

Kjo enë e gjithanshme nga giza mund të përdoret pothuajse për çdo gjë. Furra holandeze nga giza e Big Green Egg është ideale për çomlek, mish me lakër, supa dhe ushqimeve që përgatiten në një enë. Giza e shpërndan nxehtësinë në të gjithë enën dhe kapaku i rëndë i furrës holandeze nga giza do të parandalojë humbjen e lëngut. Ose përdoreni pa kapak për t’i dhënë të gjithë përbërësëve tuaj atë shijen unike të Big Green Egg. Pa marrë parasysh se cili opsion zgjidhni, mishi i gatuar ngadalë do të mbetet lezetshëm i lëngët dhe i butë. Kurioz? Kthehuni sërish pas 4 orëve …

Lerjani furrës holandeze nga giza të kujdeset për zierjen, zierjen e ngadalë, pjekjen, roston dhe/ose gatimin me avull në Big Green Egg tuaj, në pllakë ose në furrë. Dhe kur të keni mbaruar (përfundimisht)? Ju mund ta vendosni furrën holandeze në pjatalarëse, edhe pse larja me dorë do të ishte më mirë. Furra holandeze nga giza ka një kapacitet prej 5.2 litra. Vajoseni atë herë pas here me vaj bimor për ta mbajtur atë në gjendje tip-top.

Modelet Kodi i artikullit
2XL, XLarge, Large, Medium 117052

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes