Green Dutch Oven

Furra e gjelbërt holandeze për Big Green Egg është me të vërtetë e rëndë. Tenxherja e enameluar prej gizës, përdoret si tavë për përgatitjen e çomlekut, gjellrave, pjekurinave, rostove dhe përgaditje të ngadalshme. Një enë e gjithanshme! Kapaku i furrës së gjelbërt holandeze gjithashtu mund të përdoret ndaras si tigan i cektë për fërgim, ose edhe si kallëp për tortë dhe ëmbëlsira. Furra e gjelbërt holandeze është në dispozicion në të dy format atë të rrumbullakët dhe ovale.

Çfarë po zihet në furrën e gjelbërt holandeze? Kjo tavë shumëfunksionale është shumë praktike  kur përgatitni coq-au-vin, supë, chili ose (për të qmendurit pas ëmbëlsirave) ëmbëlsirë të thërrmuar ose pite me fruta. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë në furrën tuaj të zakonshme dhe pamja e saj do të përmirësohet me kalimin e kohës. Rezultati i bukur final do t’ju bëjë krenar kur e shtroni atë në tryezë. Furra e gjelbërt ovale holandeze ka një kapacitet prej 5.2 litra ndërsa ajo e rrumbullakët ka një kapacitet prej 4 litrash

Modelet Kodi i artikullit
Oval – 5.2L:
2XL, XLarge, Large
117670
Round – 4L:
2XL, XLarge, Large
117045

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes