Half Cast Iron Plancha Griddle

Ekzistojnë dy anë të medaljes në çdo tregim. E njëjta gjë vlen edhe për pllakën gjysmëhënore për pjekje nga giza. Ana e hullizuar  është e shkëlqyer për përgatitjen e fileteve të peshkut ose sanduiçëve të thekur, ndërsa pjesa e sheshtë është e përkryer për përgaditjen e vezëve, pallaqinkave blini dhe petullave. Meqë kjo pllakë nga giza zë vetëm gjysmën e grilës së skarës suaj Big Green Egg, atëherë do të ketë hapësirë të mjaftueshme për të pjekur në skarë.

Mënyra më e mirë për të filluar ditën? Një mëngjes/kaftjall përgatitur në Big Green Egg. Vezë, proshutë, salsiçe, domate të fërguara në yndyrë në mënyrë të shpejtë , kërpudha dhe një pirg me petulla amerikane me boronica anash. Me pllakën gjysmëhënore për pjekje nga giza ju mund të keni të gjitha në tryezë menjëherë. Fundjava është në prag …

Modelet Kodi i artikullit
XLarge 122995
Large 122988

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes