Cast Iron Plancha Griddle - small

Një artikull i ri në koleksionin tonë: Pllaka e vogël për pjekje nga giza e zhvilluar posaçërisht për Big Egg Green MiniMax. Ju mund të gatuani përbërës delikatë si fileto peshku me barishte të grira në anën e hullizuar. Ana tjetër është e sheshtë dhe e përshtatshme për petulla dhe vezë. A posedoni një fultere prej gize ose po mendoni ta bleni një? Ju gjithashtu mund të përdorni pllakën për pjekje nga giza për skarën MiniMax si kapak për ushqimet e pjekura, të ziera në zjarrë të ngadaltë ose ushqimet e lëngshme të gatuara në fultere.

 

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes