Për një kapje të sigurtë të grilës së “Big Green Egg” tuaj më së miri është të përdorni kapësen për grilë. Ajo do ta bëjë më të lehtë ngritjen e grilës, vendosjen apo largimin e konvEGGtor-it, për shembull, apo për të larguar grilën për të pastruar atë. Poashtu është vegla ideale për ngritjen, zbrazjen dhe ndërrimin e tavave të nxehta të kullimit. Dhe e tërë kjo, pa i zhytur duart fare.

Sigurisht që askush nuk do të dëshironte të kapë grilën e një EGG-u vetëm me duar. Kjo është arsyeja pse Kapësja e Grilës është një zgjedhje e mençur. Nëse keni një model Big Green Egg XLarge ose një model më të madh, ose nëse doni të ngritni grilën prej gize, ne rekomandojmë ngritësin e grilës prej gize.

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes