Ribs and Roasting Rack

Kjo grilë shumë funksionale për brinjë  dhe pjekje/rosto është ideale për gatim të rosteve të mëdha. Në pozicionin e drejtë mbajtësja është në formën V, e përshtatshme për copa të mëdha të mishit apo mishit të shpezëve (të mbushur) që duhet të pjeken ngadalë. Kur ta ktheni mbrapsht, ajo bëhet mbajtëse ideale për gatimin e kotëletëve derri. Ajo që jep rezultate të mëdha këtu është rrjedhja e vazhdueshme e ajrit rreth grilës. Një produkt që mishngrënësit duhet ta kenë patjetër.

Ju gjithashtu mund të përdorni grilën/kornizën mbajtëse për brinjë dhe rosto si pjatë për të lënë mishin të qëndrojë për mish edhe më të lëngshëm. Këshillë: kombinoni  kornizën mbajtëse me tavën kulluese drejtkëndore. Kjo ju mundëson të mbledhni lëngjet që rrjedhin që janë një përbërës i shkëlqyeshëm për një salcë të shijshme me lëng mishi. Mbajtësja në formë V ka hapësirë të mjaftueshme për një rosto deri në 5 kg.

Modelet Kodi i artikullit
2XL, XLarge, Large 117564
Medium, Small 117557

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes