Gatimi në EGG është zbavitës, përveç atyre yndyrave të ngurtësuara dhe mbetjeve të ushqimit të djegur që mun të ngjiten për grilën e “Big Green Egg” tuaj. Ju mundeni që lehtësisht dhe shpejt të pastroni grilën tuaj duke përdorur pastruesin e grilës për gatim. Falë dorezës së zgjatur, ju nuk ka nevojë që të prisni derisa pajisja juaj “EGG” dhe grila të jenë ftohur.

Nëse pastroni grilën tuaj pas çdo përdorimi, ju nuk do të gjeni blozën nga ahengu juaj i mëparshëm ku keni përdorur pajisjen tuaj “EGG”. Megjithatë, një shtupë bëhet helaq dhe pastrimi nuk ka të mbaruar. Ju mundeni që lehtësisht të largoni nga grila juaj mbetjet e ushqimit të djegur duke përdorur pastruesin e grilës për gatim me pjesën fundore në formë V-je. Ju mund ta bëni këtë madje edhe gjersa gatuani në EGG për të parandaluar që bifteku juaj të ketë shije salmoni.

Kodi i artikullit 201324

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes