Dual Probe Remote Thermometer

Informacioni është fuqi. Termometri pa kabllo me sondë të dyfishtë i kontrolluar nga distanca mat saktësisht temperaturën bazë të përbërësve tuaj deri në shkallën më të detajuar, si dhe temperaturën e brendshme të skarës tuaj Big Green Egg. Sonda e dyfishtë përmban 2 sonde dhe një receptor që ta mbani me vete. Pasi të keni arritur temperaturën e dëshiruar, receptori do t’ju njoftojë automatikisht (deri në një distancë prej 91 metra).

Ky instrument preciz, me formën e tij unike të vezës (EGG), nuk i lë asgjë rastësisë. Kjo është arsyeja pse termometri me sondë të dyfishtë i kontrolluar nga distanca ka një numër të temperaturave të para-programuara për mishin e lopës, mishin e viçit, mishin e qengjit, mishin e derrit, mishin e shpezëve dhe nëntë llojet e shpezëve të egra (si mishi i rosës  dhe mishi i drerit). Do të dëshironit t’i rregullonit temperaturat sipas preferencës suaj personale? Edhe kjo është e mundur. Sondat masin temperaturat deri në 380 ° C.

Download the manual

Kodi i artikullit 116383

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes