Tel-Tru Temperature Gauge

Me çdo pajisje “Big Green Egg” ështe i përfshirë edhe një temometër. Nëse pas shumë vitesh përdorimi ai ndalon së punuari, ju mund të porostini Matësin e Temperaturës “Tel-Tru”. Vendosni termometrin në kapakun e pajisjes suaj “EGG”, dhe do të mësoni se sa ngrohtë ështe brenda, pa pasur nevojë të hapni kapakun dhe të humbisni nxehtësinë. Matësi i Temperaturës “Tel-Tru” është i disponueshëm në dy madhesi dhe shfaq temepraturat që varijojnë nga 50°C to 400°C.

Kodi i artikullit
8 cm 117250
5 cm 117236

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes