Ne besojmë në ndarje të drejtë! E cila ndarje vlen edhe për pica. Por si mund ta ndash një picë në mënyrë të drejtë, elegante dhe të sigurt? Duke përdorur rrotën kompakte për prerje nga Big Green Egg, sigurisht! Ky prerës profesional picash ka një kapëse nga plastika që qëndron në mënyrë të rehatshme në dorën tuaj dhe mbron shuplaken e dorës tuaj. Dhe me rrotën nga çeliku i pandryshkshëm ju lehtë mund ta preni një pica në copa të barabarta. Prego.

Kjo rrotë kompakte për prerje picash është e përkryer për të prerë me kujdes picën ose fokaçen tuaj, pa i bërë rrëmujë përbërësit sipër picës dhe kështu t’i shmangëni humbjes së poenave për  prezantimin. Rrota kompakte për prerje është e pajisur me një sistem anti-rrëshqitës dhe mbrojtje të integruar të tehut. Ju lehtësisht mund ta ç’montoni rrotën e picës pas përdorimit për t’i dhënë një pastrim të mirë.

Kodi i artikullit 118974

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes