Aluminum Pizza Peel

Ju mund ta dalloni gatuesin e vërtetë të picës nga qëndrimi i tij plotë vetëbesim dhe veglat profesionale. Kjo është pikërisht arsyeja pse duhet të përdorni tërplotën nga  alumini për të vendosur lehtësisht picat tuaja të shtëpisë në gurin e nxehtë për pjekje në Big Green Egg. Komplimente të gjithëve! E garantuar!

Tërplota nga alumini për pica ka një teh të hollë alumini që mund të rrëshqet lehtësisht nën pica, si dhe nën bukë të sapopjekur dhe nën tartë. Doreza e gjatë, e cila mbështetet përshtatshëm dhe rehatshëm në dorën tuaj, siguron që ju nuk do të digjeni. Kush ka vend edhe për një copë tjetër?

Kodi i artikullit 118967

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes