Ne ofrojmë një garanci të kufizuar të jetëgjatësisë për materialet dhe fabrikimin e të gjitha pjesëve të qëramikës të EGG. Ne ofrojmë garanci të kufizuar për pjesët tjera.

Nëse dëshironi të dini saktësisht se cilat janë kushtet e garancisë për komponentët e ndryshëm, shkarkoni Termat & Kushtet e Garancisë për më shumë informacione.

SHKARKONI TERMAT DHE KUSHTET TONA TË GARANCISË (PDF)

Nëse dëshironi të lexoni deklaratën tonë të privatësisë, ju lutem vizitojeni faqen tonë të Deklarata e Privatësisë.