A është gatimi në ambient të hapur i rezervuar vetëm për ata që kanë kopshte? Absolutisht jo! Big Green Egg Small është një shtesë e përkryer për ballkone dhe oborre të vogla në qytet. Modeli Small mund të jetë kompakt, por me të, ju mund të gatuani lehtë ushqime të mrekullueshme për 4 deri në 6 persona. Pasi që grila e modelit Small është e vendosur më poshtë se ajo e modelit MiniMax, modeli Small është më i përshtatshëm për përgatitje më të mëdha, edhe pse si modeli Mini ashtu edhe MiniMax kanë hapësira gatuese të madhësisë së barabartë.

Vendoseni modelin Small në një Fole të EGG-ut (EGG Nest) (një kornizë me rrota) dhe lëvizeni atë kudo lehtë dhe sigurt. Ose pse të mos e instaloni atë në një tavolinë pune ose ndonjë orendi tjetër? Ne gjithashtu kemi një gamë të gjerë të aksesorëve të disponueshëm për këtë model të EGG-ut: që nga  konvEGGtori për gatim të tërthortë e deri tek grila prej gize për ca pjekje të vërtetë në skarë. Big Green Egg Small mund të jetë i vogël, por performanca e saj është e madhe!

Specifikacionet

Big Green Egg SMALL

Një kuzhinë e vogël për ambient të hapur që funksionon në mënyrë fantastike

Diametri i grilës
33 cm
Sipërfaqja për gatim
855 cm²
Pesha
36 kg
Lartësia
61 cm
Small

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes