Big Green Egg Mini është pjesëtari më i vogël dhe më i lehtë i familjes Big Green Egg. Është ideal për kampingje, ose për ta marrë atë në një udhëtim me varkë ose në piknik. Ose mund ta përdorni atë vetëm në shtëpi, në tryezën tuaj. Por le të jemi të sinqertë; sapo të bëheni pronari krenar i këtij EGG-u, ju me siguri do të dëshironi ta merrni atë kudo që shkoni. Falë peshës së tij të vogël, Mini EGG-u është shumë i lehtë për t’u bartur. Madje është edhe më i lehtë për tu bartur nëse e blini edhe një Bartës të EGG për Mini EGG-un tuaj.

Nëse zakonisht gatuani për 2 deri në 4 persona, atëherë ky model i lehtë dhe i përshtatshëm për udhëtim mund të jetë Big Green Egg i duhur për ju. Ju gjithashtu mund ta merrni këtë krahas një modeli më të madh, pikërisht sepse është kaq i lehtë për ta marrë kudo me vete! Big Green Egg Mini mund të gjendet në shumë kuzhina profesionale për pjata më të vogla á la carte.

Specifikacionet

Big Green Egg MINI

Mos lejoni t’ju ikë asnjë ditë pa EGG-un tuaj

Diametri i grilës
25 cm
Sipërfaqja për gatim
507 cm²
Pesha
17 kg
Lartësia
43 cm
Mini

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes