Si thoni të luani një lojë me lazer derisa gatuani në EGG? Termometri me rreze infra të kuqe për matjen e temperaturës së sipërfaqes së gatimit ka një lazer preciz që mat saktësisht temperaturën e sipërfaqes së gatimit. Drejtoje lazerin në gurin e pjekjes, grilën e gizës ose grilën me vrima, për shembull, për të kontrolluar temperaturën para se të shtoni përbërësit. Ky termometër pa kabëll me rreze infra të kuqe ka një gamë temperaturash prej 0 ° C deri në 427 ° C.

Me përdorimin e termometrit me rreze infra të kuqe të matjes së sipërfaqës së gatimit do të thotë që nuk do të ju duhet kurrë të hamendësoni nëse sipërfaqja e gatimit ka arritur temperaturën e duhur. Ju mund të lexoni menjëherë dhe qartë rezultatet në ekranin e madh LED (edhe kur jashtë është errësirë). Me pak fjalë, rreze drite! (vetëm mos ia drejtoni dikujt në fytyrë dhe mbajeni larg fëmijëve).

Kodi i artikullit 114839

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes