Gërshërët e kuzhinës janë ideale për të gjitha llojet e detyrave që lidhen me gatimin në “Big Green Egg”. Për shembull, ju mund të ndani një rosto pule në copa elegante duke përdorur me lehtësi këto gërshërë kuzhine me përbërje nga çeliku i pandryshkshëm. Ju poashtu mund t’i përdorni ato për prerjen e pendave të peshkut, shpuarjen e fileto pule ose për prerjen e rolladës së mishit.

Grirja e imët e qepëve të njoma, majdanozit dhe barishteve të tjera për marinadën apo salcën tuaj, është shumë e lehta me këto gërshërë kuzhine. Dhe pasi të keni përfunduar me prerjen, thjesht lani gërshërët dhe mbani ato në sirtarin tuaj të kuzhinës.

Kodi i artikullit 120106

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes