EGGmitt

E tani është koha për të ndezur zjarrin (por mos harroni të përdorni dorezën EGGmitt).Kjo dorezë ekstra e gjatë skare mbron dorën tuaj të majtë ose të djathtë deri në një temperaturë prej 246 ° C. Përmban pambuk të butë përbrenda dhe fibra rezistent ndaj zjarrit nga jashtë, të llojit që përdoren edhe në aviacion. Pjesa nga silikoni siguron një mbërthyerje të mirë.

Asnjë zjarr nuk është tepër i nxehtë për dorezën EGGmitt pasi kjo dorezë izoluese termike është mjaft e gjatë për të mbrojtur edhe kyqin e dorës dhe parallërën tuaj kundër nxehtësisë së Big Green Egg tuaj. Ndarjet e veçanta për gishtat sigurojnë një mbërthyerje dhe kontroll të shkëlqyer. Dorezat EGGmitt janë në dispozicion në një madhësi pasi që një madhësi përshtatet për të gjithë!

Një madhësi

Kodi i artikullit 117090

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes