ETen van de Big Green Egg

Në këtë edicion pranverë/verë të ‘Enjoy’! ne ju dërgojmë në Atlanta, tek qyteti i lindjes së pajisjes ‘Big Green Egg’ …

Enjoy! Magazine

Ne ju dërgojmë në një udhëtim nëpër aroma/shije në çdo edicion të ri të ‘Enjoy’! Qëllimi ynë është të ju frymëzojmë me receta dhe histori të mrekullueshme, si dhe t’ju ndihmojmë të njiheni me teknikat e shumta të gatimit të cilat janë të mundshme me një pajisje si ‘Big Green Egg’.

Kësaj radhe do të marrim Thomas dhe Jenny në Atlanta, tek vendlindja e ‘Big Green Green’. Ky çift autentik dhe entuziast nga Suedia ka qenë prej kohësh i përkushtuar ndaj pajisjeve të tyre ‘EGG’ (që tani numërojnë 13!). Ata janë në rrugë e sipër për të zbuluar origjinën e ‘Big Green Egg’ dhe për t’u njohur me përbërësit lokalë dhe zakonet lokale të të ngrënit. Ky udhëtim në Atlanta poashtu na dha mundësinë e përkryer për të ndarë një pjesë të historisë në lidhje me EGG që zhvillohet brenda SHBA dhe zhvillimet në Evropë. American Ed Fisher, ati themeltar i ‘Big Green Egg Inc.”, shpjegon se si filloi e tëra, dhe Wessel Buddingh, themelues i pajisjes ‘Big Green Egg’ për Evropë, ndan historinë e aventurës së tij evropiane. Shijojeni!

Lexoni revistën Enjoy! (në gjuhën angleze)