Enjoh lente / zomer 2018

Edicioni i 11-të i Revistës Enjoy! Revista do t’ju shpjerë në një udhëtim kulinar në një parajsë të meraklinjve të ushqimit në Provence; një zonë mahnitëse e mbushur me produkte të shkëlqyera dhe enët rajonale. Kuzhinieri Michel Louws do të diskutojë aromën e përbërësit të tij të fshehtë: qymyr druri zyrtar i pajisjes “Big Green Egg”.

Enjoy! Magazine

A ka qenë një dëshirë e kahmotshme e juaja që të gatuani në pajisjen "EGG" së bashku me fëmijët tuaj?

Ky botim i revistës Enjoy! përmban receta që janë perfekte për kuzhinierët tuaj të vegjël. A keni pjekur ndonjëherë bukë në ” Big Green Egg”? Provoni njërën nga tre recetat në artikullin special për Bukën dhe mësoni të përgatisni “focaccia” të shijshme.

Read the Enjoy! Magazine