Back to basics

Specialitetet klasike nga skara janë shumë të lehta për tu përgatitur në “Big Green Egg”. Çfarë mendoni për brinjë të ëmbël, të butë dhe të gatuar me nxehtësi indirekte? Apo karkaleca të shijshëm deti? Ose côte de boeuf të lëngshëm dhe muskulor kur përdoret metoda e skuqjes pasuese në zjarr për një rezultat të përsosur? Frymëzohuni nga këto receta bazë dhe kënaquni me shijet dhe aromat e pakrahasueshme.