Deklarata jonë e privatësisë lidhet me të gjitha të dhënat personale të klientit të mbledhura dhe / ose të përdorura nga Big Green Egg Europe B.V., p.sh. kur vizitoni faqen tonë të internetit, www.biggreenegg.eu dhe faqet e mediave sociale, kur plotësoni formularin e kontaktit në faqen tonë të internetit, kur regjistroheni për fletushkën tonë ose komunitetin tonë, ose kur regjistroni EGG tuaj, etj.

Në deklaratën tonë të privatësisë, ne shpjegojmë se si i përpunojmë të dhënat tuaja personale, cilat janë të drejtat tuaja dhe më shumë.

Deklarata jonë e privatësisë jep përgjigje për pyetjet e mëposhtme:

  1. Pse mbledhim dhe përdorim të dhënat tuaja personale?
  2. Cilat detaje personale mbledhim dhe përdorim?
  3. Si i mbledhim të dhënat tuaja personale?
  4. Me kënd i ndajmë të dhënat tuaja personale?
  5. Si sigurohemi që të dhënat tuaja personale janë të sigurta?
  6. Cilat janë të drejtat tuaja?
  7. Ndryshimet
  8. Kontakti

SHKARKO DEKLARATËN TONË TË PRIVATËSISË