Wij staan achter de kwaliteit van onze producten (modellen én accessoires). Tot op de dag van vandaag wordt iedere Big Green Egg voordat deze de fabriek verlaat grondig geïnspecteerd. Dankzij deze inspectie durven wij te garanderen dat ons product van de hoogste kwaliteit en de beste van zijn soort is. Gaat er toch iets kapot? Lees dan hier of het nodig is om een schade te herstellen of een onderdeel te vervangen.

Silicone Grilling Mitt

Registreer je EGG

Wil je aanspraak maken op garantie of een andere vorm van service? Begin dan met het registreren van je EGG, het liefst zo snel mogelijk na aankoop. Daarnaast raden we je aan om het aankoopbewijs van je EGG goed te bewaren: het kan zijn dat hier nog om gevraagd wordt.

Accessoires hoeven niet geregistreerd te worden. Wel raden we je aan om ook hiervan het aankoopbewijs goed te bewaren.

Registreer je EGG

Service & garantie

Lees de garantievoorwaarden

Wij bieden een beperkte levenslange garantie op het materiaal en de constructie van alle keramische onderdelen van de EGG. Op andere onderdelen bieden we een beperkte garantie.

Wil je precies weten waar je hoe lang garantie op krijgt? Download en lees dan onze garantievoorwaarden voor meer informatie.

Download onze garantievoorwaarden (pdf)

Makreel

Neem contact op met je verkooppunt

Neem voor service en garantie vervolgens contact op met het Big Green Egg-verkooppunt waar je je EGG of accessoire hebt gekocht. Zij helpen je graag verder!

Verkooppunten

Food Certificate

Big Green Egg heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de veiligheid bij het gebruik van het apparaat. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker de veiligheid van zichzelf en de omgeving in acht te nemen en te allen tijde voorzichtig te zijn en behoedzaam met de EGG en bijbehorende artikelen om te gaan.

MiniMax Handle

Ben je de trotse bezitter van een Big Green Egg MiniMax met EGG Carrier en heb je deze voor 2017 gekocht? Dan is deze informatie wellicht relevant.

BIG GREEN EGG-VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Verkooppunten

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden