Groei achter je Big Green Egg: volg een workshop

Wie leert, blijft zichzelf uitvinden. En het is ook nog eens hartstikke leuk. Vooral als het een workshop EGGen is. Een professionele Big Green Egg chef brengt je basisvaardigheden bij of nieuwe skills en technieken. En dat allemaal door het zelf te doen. Wil jij ook de beste versie van jezelf worden als Big Green Egg kok? Volg dan een workshop. Maar dan wel meteen de beste die er is.

Big Green Egg Workshop

Zo herken je een goede workshop

Kwaliteit draagt een keurmerk. Daarom hebben we een officieel keurmerk in het leven geroepen dat professionele workshops garandeert vanuit de Big Green Egg merkgedachte. Zo moet de kok de juiste vaardigheden hebben om een professionele workshop te kunnen geven en de EGGs en de accessoires op de juiste manier gebruiken. Dat klinkt streng, maar het is bedoeld om jou een mooie ervaring te geven tijdens het volgen van de workshop.

Deze chefs dragen het Big Green Egg keurmerk (hou deze plek in de gaten, we updaten hem regelmatig met nieuwe EGG-keurmerkwaardige workshops):

INSPIRATION TODAY

Wil je het laatste nieuws via de mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief Inspiration Today en voeg meer smaak toe aan je inbox. Je ontvangt dan automatisch het laatste nieuws over evenementen, de lekkerste recepten, praktische tips en veel, veel meer!

Aanmelden

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden