Big Green Egg MiniMax Carrier handvat

Ben je de trotse bezitter van een Big Green Egg MiniMax met EGG Carrier? Dan willen we zeker weten dat je over de juiste versie beschikt. Heb jij je MiniMax na aankoop geregistreerd, dan heb je hier automatisch bericht over ontvangen.

Een oude generatie MiniMax Carrier handvatten (levering voor 2017) blijkt onverhoopt niet aan onze kwaliteitseisen te voldoen. In zeldzame gevallen bestaat het risico dat de laspunten van de EGG Carrier niet stevig genoeg zijn voor het verplaatsen van je EGG. Dat vinden we natuurlijk heel vervelend en daarom willen we jou de mogelijkheid bieden om je handles te upgraden. Want de kwaliteit, die moet natuurlijk uitmuntend zijn.

Controleer jouw MiniMax Carrier handvatten

Heb je jouw MiniMax voor 2017 aangeschaft? Neem dan voor de zekerheid contact op met onze distributeur via het contactformulier. Uit voorzorg vragen we je om je MiniMax uitsluitend met uiterste voorzichtigheid te verplaatsen, totdat je zeker weet dat je in het bezit bent van de nieuwe generatie MiniMax Carrier handvatten. Mocht dit niet het geval zijn, dan krijg je kosteloos een set nieuwe handles met bijbehorende band voor de EGG Carrier toegestuurd.

Controleer regelmatig of alle bouten en moeren/moerdoppen die je tijdens het monteren vast hebt gedraaid nog goed vastzitten, en draai ze aan als dat nodig is.

Neem contact op

BIG GREEN EGG-VERKOOPPUNTEN

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Verkooppunten

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden