Thuisblijfactie Big Green Egg

Werk je van huis uit, zijn de kinderen thuis, of allebei? Steek de houtskool in je Big Green Egg aan om tussendoor de lekkerste gerechten op je kamado te maken. Ga bijvoorbeeld voor low and slow, waarbij de EGG het werk voor je doet, maak een heerlijke snelle lunch of kook samen met de kids. Zo wordt het thuis wel heel gezellig!

Low and slow

Lekker langzaam garen kost tijd, maar weinig moeite. Er zijn niet veel handelingen nodig, alleen geduld. Oftewel, ideaal als je thuis aan het werk bent en ’s avonds iets lekkers op tafel wilt zetten. Een kwestie van de houtskool in je Big Green Egg aansteken en deze op temperatuur laten komen. Intussen start je je computer op en zet je een lekkere kop koffie. Als het vlees eenmaal op de EGG ligt heb je er vrijwel geen omkijken meer naar omdat de temperatuur van deze kamado zo stabiel is. Afhankelijk van het recept dat je kiest zet je een timer of gebruik je een kernthermometer. Dan krijg je vanzelf een seintje als het tijd is om even een kijkje bij je EGG te nemen. Intussen kun jij je werk doen, terwijl de EGG het werk voor jou doet.

 

Lekker thuis lunchen

Op kantoor eet je waarschijnlijk je meegebrachte boterhammen of een salade. Maar als je thuis werkt kun je in je pauze makkelijk en snel een lekkere, warme lunch maken. Ook op je Big Green Egg, want het hoeft echt niet veel tijd te kosten om daarop iets lekkers te koken en jezelf en je partner of gezin te verwennen. Als je ervoor zorgt dat je de ingrediënten in huis hebt is je lekkere, luxe lunch in no time klaar. Op deze manier heb je wel een hele smakelijke break van je werkdag. Wedden dat dit in de smaak valt?

Koken met de kids

Ben je samen met de kinderen thuis? Wat is er gezelliger en lekkerder dan met elkaar op de Big Green Egg koken en van het resultaat genieten? Je kunt het voor de kids extra leuk en spannend maken door recepten te kiezen die hen beslist aanspreken en waarbij ze echt actief mee kunnen helpen met de voorbereidingen. Als papa of mama hoef je ze alleen bij te staan en voer je eventueel het snijwerk en de handelingen met de kamado uit. Zijn je kids al wat groter? Dan kunnen zij ook de BBQ pitmaster zijn en verrassen ze jou met hun kookkunsten.

Big Green Egg verkooppunten

Bekijk onze erkende verkooppunten en vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Verkooppunten

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden