Home is where your EGG is. Een geliefde uitspraak van vele EGGers. Waardevolle herinneringen aan heerlijk eten en lange avonden met vrienden en familie. Met als stralend middelpunt de Big Green Egg. Deze blog staat boordevol inspiratie en lekkere recepten. Verras je gasten, verras jezelf. Overtref alle verwachtingen. Laat de EGG het werk voor je doen en celebrate the moment.

For this generation and the next

Het koken en genieten van eten verbindt families en vrienden, culturen en generaties. Iedereen die de gerechten proeft die in een Big Green Egg gemaakt zijn, valt als een baksteen voor de ongeëvenaard lekkere smaak. Sta stil bij het meest verrukkelijke wat je ooit hebt geproefd. Omring je met familie, vrienden, iedereen die je dierbaar is. Zo ontstaan onvergetelijke momenten. Dat is waar Big Green Egg voor staat. En met de levenslange garantie op je Big Green Egg kun je dit blijven doen. Gegarandeerd. Van deze generatie op de volgende. En de volgende. Klaar om van start te gaan? We zetten alvast drie echte Evergreen recepten voor je op een rijtje. Deze klassiekers moet je gewoon eens gemaakt hebben in je kamado.

Share the love for green

EGGers hebben veel met elkaar gemeen. Maar één ding is zeker; ze gaan voor kwaliteit en ultieme smaak. Met veel zorg en liefde bereiden ze mooie gerechten, met mooie producten, voor het allerbeste resultaat. We zijn steeds vaker thuis en we zoeken elkaar daarom ook steeds vaker thuis op. Ben jij de chef vanavond? Natuurlijk creëer je dan ook de beste sfeer en gastvrijheid, voor iedereen die je liefhebt. Magische momenten om niet te vergeten. Proosten, lachen, eten en praten. Herinneringen maken. Steek je Big Green Egg aan voor elke gelegenheid en voor elk moment. Deel de groene liefde. Deze recepten zijn daar perfect voor!

Cooking together is Quality time

Alleen koken is leuk, samen koken is nog veel leuker. Recepten delen, ervaringen uitwisselen, nieuwe gerechten proberen en je skills naar een hoger niveau brengen. En dan samen aan tafel en genieten van het resultaat. Ook kinderen vinden het koken met de Big Green Egg vaak heel leuk. Wij zeggen; jong geleerd… Dan hebben ze dat alvast maar van huis uit meegekregen. Je kunt het voor de kids extra leuk en spannend maken door recepten te kiezen die hen beslist aanspreken of waarbij ze echt actief mee kunnen helpen met de voorbereidingen. We geven je alvast wat inspiratie.

Quality dishes for a Quality Time at Home

Ondertussen heb je vast al een aantal mooie gerechten geselecteerd voor wat pure Quality Time at Home. Wil je nog meer gerechten ter inspiratie? Neem dan een kijkje op onze receptenpagina, van de sappigste steak tot de kleurigste groenten en van de heerlijkste zalm tot de beste quattro formaggi. Voor elk niveau, voor elke smaak. De inspiratie houdt niet op!

NIEUWSBRIEF

Wil je de lekkerste recepten via de mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief Inspiration Today en voeg meer smaak toe aan je inbox. Je ontvangt dan automatisch het laatste nieuws over evenementen, recepten voor jouw EGG, praktische tips en heel veel meer!

AANMELDEN

BIG GREEN EGG APP

Met de Big Green Egg app creëer je heel eenvoudig je eigen menu’s of je laat je inspireren door de mooie gerechten van de chef. Voor de EGGers met ambitie is er de Big Green Egg Academy waar je van de meester zelf leert. Binnenkort kun je op de app ook vrienden toevoegen, nieuwe EGG fans leren kennen en foto’s en recepten delen van je eigen gerechten. Welcome to a world of green!

Download the app

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden