Η ημικυκλική πέτρα ψησίματος (Half convEGGtor Stone) είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενδιάμεσο στρώμα, μαζί με το καλάθι convEGGtor, εάν θέλετε να μαγειρέψετε με άμεσο και έμμεσο ψήσιμο ταυτόχρονα, ή μπορεί να λειτουργήσει ως μια ολοκληρωμένη ασπίδα εάν τοποθετηθούν δύο, η μία δίπλα από την άλλη.

Είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί ως μια ‘άφλεκτη λίθινη ζώνη’ όταν ενώνονται δύο πέτρες και παρέχουν μεγιστοποιημένο χώρο μαγειρέματος. Με το convEGGtor, η μικρότερη διάμετρος σημαίνει ότι το φαγητό κοντά στις άκρες κινδυνεύει να καεί. Έτσι οι πέτρες αυτές είναι ιδανικές για μαγείρεμα μεγάλου όγκου σε χαμηλές θερμοκρασίες, όπως για παράδειγμα, φτερά κοτόπουλου. Επίσης, όταν το ένα μισό χρησιμοποιείται για μαγείρεμα σε δύο ζώνες, μένει ελεύθερη η άλλη μισή περιοχή, στην οποία μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς να ανησυχείτε μήπως κάψετε το φαγητό. Η ημικυκλική πέτρα ψησίματος Half convEGGtor Stone είναι κατασκευασμένη από κεραμικά Big Green Egg.

Σημειώστε: όταν χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό επέκτασης 5 τεμαχίων (5-Piece EGGspander Kit), μόνο η μία ημικυκλική πέτρα ψησίματος χωράει στο μεσαίο επίπεδο, λόγω του μεγέθους της.

Model Code
2XL 120960
XLarge 121820
Large 121035

Σχετικά αξεσουάρ

BIG GREEN EGG ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

https://www.biggreenegg.eu/gr/proionta/antiprosopoi

Αντιπρόσωποι