Μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι το Big Green Egg είναι ένα μοναδικό προϊόν. Όποιος δοκιμάζει φαγητό που παρασκευάστηκε σε Big Green Egg γίνεται φίλος του για πάντα χάρη στις απαράμιλλες γεύσεις που προσφέρει. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό πίσω από το EGG;

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Το κεραμικό του Big Green Egg είναι αυτό που αντανακλά τη θερμότητα, δημιουργώντας έτσι τη ροή αέρα που κάνει ιδιαίτερα τρυφερά τα υλικά και τα πιάτα.

Το κεραμικό του Big Green Egg αναπτύχθηκε εν μέρει από τη NASA και η διαδικασία της παραγωγής πραγματοποιείται στο Μεξικό σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, γεγονός που εξηγεί την εξαιρετικά υψηλή ποιότητά του. Διαθέτει έξοχες μονωτικές ιδιότητες και μπορεί να αντέξει ακραίες θερμοκρασίες και διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Το κεραμικό που αντανακλά τη θερμότητα και το σχήμα του Big Green Egg επιτρέπουν στον αέρα να έχει τέλεια κυκλοφορία μέσα στο EGG, έτσι ώστε το φαγητό να μαγειρεύεται ομοιόμορφα στην επιθυμητή θερμοκρασία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ

Η εξαιρετική κυκλοφορία του αέρα παρέχει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: επειδή ο ζεστός αέρας παραμένει μέσα στο EGG, είναι οικονομικό στη χρήση. Το ξυλοκάρβουνά σας θα καίγονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα παράγουν λιγότερη στάχτη.

Εκτός από την οικονομική και οικολογική χρήση του, το EGG είναι επίσης κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά. Πράγματι, στην Big Green Egg στοχεύουμε στην κατασκευή όλων των προϊόντων μας χρησιμοποιώντας υλικά μακράς βιωσιμότητας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Στο Big Green Egg μπορείτε να ρυθμίσετε και να διατηρήσετε τη θερμοκρασία μεταξύ 70 και 350°C με ακρίβεια βαθμού, ακόμα και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ κάτω από το μηδέν.

Λόγω του εξαιρετικά ποιοτικού θερμομονωτικού κεραμικού, οι εξωτερικές θερμοκρασίες δεν επηρεάζουν τη θερμοκρασία μέσα στο EGG.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Για περισσότερα από 25 χρόνια έχουμε μια αποκλειστική συνεργασία με το εργοστάσιο Daltile στο Μεξικό, στο οποίο εργοστάσιο δεν κατασκευάζεται καμιά άλλη ψησταριά τύπου kamado. Αυτός ο κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών είναι πιστοποιημένος κατά το ISO 9001 UL, πράγμα που σημαίνει ότι ικανοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Κάθε Big Green Egg, προτού φύγει από το εργοστάσιο, υποβάλλεται σε μια τελική, λεπτομερέστατη επιθεώρηση.

Χάρη εν μέρει στο πιστοποιημένο εργοστάσιό μας και τη διαδικασία ελέγχου, υποστηρίζουμε ολόψυχα το προϊόν μας και προσφέρουμε περιορισμένη εγγύηση ζωής για τα υλικά και την κατασκευή όλων των κεραμικών τμημάτων του EGG.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ

Ο έξοχος συνδυασμός σχεδίασης, διαδικασίας κατασκευής και απαράμιλλων κεραμικών υλικών καθιστούν το Big Green Egg ένα πολύ ανθεκτικό μαγειρικό σκεύος με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συγκρίσιμα προϊόντα.

Ένα Big Green Egg μπορεί να θερμανθεί τουλάχιστον 100.000 φορές χωρίς να υποστεί βλάβη στην ποιότητά του, πράγμα που σημαίνει ότι ένα EGG θα σας κρατήσει, τουλάχιστον, μια ολόκληρη ζωή, επιτρέποντάς σας να μαγειρεύετε τα υλικά και τα φαγητά σας με υγιεινό τρόπο και πεντανόστιμα αποτελέσματα, κάθε μέρα.

ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Εκτός από το ψήσιμο στο γκριλ ή στον φούρνο, το μαγείρεμα στον ατμό, το stir-fry και το κάπνισμα, το Big Green Egg είναι επίσης κατάλληλο για αργό μαγείρεμα μεγαλύτερων κομματιών κρέατος ή ευαίσθητων υλικών όπως είναι τα οστρακόδερμα, τα θαλασσινά ή τα φιλέτα ψαριών.

Χρησιμοποιώντας το κεραμικό convEGGtor, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το Big Green Egg σε φούρνο. Προσθέτοντας την επίπεδη πέτρα ψησίματος Flat Baking Stone θα ψήσετε εύκολα το καλύτερο ψωμί και τις πίτσες με την τέλεια βάση. Οι δυνατότητες είναι πολυάριθμες: δοκιμάστε τις όλες και δώστε πεδίο δράσης στη δημιουργικότητά σας!

ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: η εμφάνιση του EGG είναι πολύ εντυπωσιακή. Το EGG έχει εντυπωσιακό σχήμα και χρώμα, γεγονός που το καθιστά ένα απόλυτα εμβληματικό απόκτημα.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά του Big Green Egg; Ανακαλύψτε τα διάφορα μέρη του EGG!

Ανακαλύψτε το EGG